Arrangement

Årsmøde og foredrag v. præsident i Danmarks Naturfredningsforening, Maria Reumert Gjerding

Kom til årsmøde med foredrag d. 3. november 2019 i din lokale DN afdeling og hør om vores arbejde for natur og miljø i Aarhus Kommune.

Hør præsidenten skitsere visionerne for Danmarks største, grønne interesseorganisation - og for fremtidens danske natur, miljø- og klimaindsats. Derefter er der Årsberetning fra DN Aarhus, samt valg af aktive til lokalafdelingen.


Vi oplever i øjeblikket en bølge af grønt engagement skylle ind over landet. Politikerne udstikker kursen med ambitiøse klimamål og løfter om mere og vildere natur, og medierne følger udviklingen tæt, med et stærkt øget fokus på den grønne dagsorden. Industrien, erhvervslivet og forbrugerne overgiver sig i stigende grad til vedvarende energi, økologi og bæredygtighed og de unge går på barrikaderne med krav om øjeblikkelig handling for en bedre verden. Med andre ord er en mangeårig ørkenvandring vendt til en folkelig massemobilisering for en bedre og grønnere fremtid. 

Er der overhovedet brug for Danmarks Naturfredningsforening mere, kunne man således fristes til at spørge? Og svaret må forblive et rungende JA!


Sjældent har behovet for en stærk og saglig stemme i natur-, miljø- og klimadebatten været større. Hvis Den Grønne Omstilling skal bevare momentum og Danmark styre målrettet mod et fossilfrit samfund med en rig og mangfoldig natur, rene drikkevandsressourcer og et levende havmiljø, så er der brug for nogen der holder gryden i kog og hjælper udviklingen på vej. Nogen, der vedvarende puster til den gryende omstillingsiver og som holder politikere og myndigheder oppe på deres løfter og forpligtelser. Så er er brug for et stærkt og slagkraftigt DN.

Hør præsident Maria Reumert Gjerding sætte ord på fremtidens udfordringer og foreningens styrker, og deltag i debatten om et grønnere, sundere og mere levende Danmark.

Bemærk der kræves tilmelding til foredraget med Maria Reumert Gjerding. Medlemskab af DN er ikke påkrævet for at deltage i foredraget.

Vel mødt!

Dato: Søndag d. 3. november 2019
Tid: Kl. 13.30-16.00
Sted: Aarhus Universitet, Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Auditorium E.

Pris: Alle dele af arrangementet er gratis. 

Program
Kl. 13.30-14.30 Oplæg og debat v. Præsident Maria Reumert Gjerding (kræver tilmelding)
Kl. 14.30-14.45 Pause
Kl. 14.45-15.30 Årsberetning v. formand for DN Aarhus Sebastian Jonshøj
Kl. 15.30-16.00 Valg til bestyrelsen

Der er fri adgang til arrangementet. De tre dele er uafhængige – så du kan deltage i dem du vil. 

Bemærk: Husk din tilmelding til foredraget med Maria Reumert Gjerding og kom i god tid!


Flere nyheder