Nyhed

Det netop afviklede årsmøde i DN Aarhus trak fulde huse

I skyggen af Corona-restriktioner, lykkedes det endnu en gang at gennemføre et meget velbesøgt årsmøde.
Foto: Jens Holbech

Trods en nylig opblussen af Covid 19-pandemien, valgte DN Aarhus under iagttagelse af alle tænkelige forholdsregler, at gennemføre det planlagte årsmøde søndag d. 1. november. I trygge rammer på Aarhus Universitet fik de næsten 100 fremmødte en spændende og informativ eftermiddag, med et tætpakket program. 

Som årets trækplaster havde vi inviteret Rune Engelbreth Larsen, som i et forrygende foredrag gav os et højaktuelt overblik over biodiversitetskrisen og nogle af de "vilde" løsninger, der ligger lige for.

 
Efter foredraget fremlagde formand Sebastian Jonshøj bestyrelsens årsberetning i ord og billeder, og de fremmødte fik lejlighed til at stille spørgsmål til lokalafdelingens virke. 
 
Afslutningsvis var der valg til en tredjedel af bestyrelsen, og følgende tre opnåede genvalg for en 3-årig periode: Søren Højager, Poul-Henrik Knuhtsen og Ellen Esmann. Idet Morten Stampe Larsen valgte ikke at genopstille, udløste det en ledig bestyrelsespost, som blev besat af Anne Lund. Ved den efterfølgende konstituering forblev formandskabet uændret, med Sebastian Jonshøj som formand for afdelingen og Ellen Esmann som næstformand.


Flere nyheder