Arrangement

Efter et veloverstået Årsmøde foreligger endnu en dugfrisk Årsberetning fra DN Aarhus

Selvom du ikke deltog i mødet, kan du selvfølgelig stadig blive klogere på vores indsats og resultater i det forgange år.
Vanen tro var Årsmødet med omkring 100 fremmødte, lidt af et tilløbsstykke. Forfatter og formidler Nina Tofte Hansen holdt et underholdende og inspirerende foredrag med udgangspunkt i sin nye bog om Bynatur, hvorefter formand Sebastian Jonshøj fremlagde bestyrelsens årsberetning i ord og billeder, og de fremmødte fik lejlighed til at stille spørgsmål til lokalafdelingens virke. 

Afslutningsvis var der valg til en tredjedel af bestyrelsen, og følgende tre opnåede genvalg for en 3-årig periode: Sebastian Jonshøj, Anders J. Jensen og Tune Sabroe. Idet Christian Munk valgte ikke at genopstille, udløste det en ledig bestyrelsespost, som efterfølgende blev besat af suppleant Rune Engelbreth Larsen. Som suppleant var der genvalg af Ole Bøgh Vinther og nyvalg af Nina Matthesen, mens Gitte Aaberg, Hans Christrup og Jens Laursen ikke genopstillede. 

Ved den efterfølgende konstituering forblev formandskabet uændret, med Sebastian Jonshøj som formand for afdelingen og Ellen Esmann som næstformand.

Du finder den skriftlige Årsberetning her og kan se den fulde bestyrelse på vores hjemmeside 

Flere nyheder